English Nederlands Deutsch Français Español Português Norsk Svensk Suomalainen Dansk Italiano Polski Pусский

FarmVisit

Joustavan esittelyn ja optimaalisen tuen varmistamiseksi Lely T4C InHerd -työkalut julkistetaan alla esitetyn suunnitelman mukaisesti.
15 saattaa 2014: Norge, Danmark, Suomi, Sverige, Estland, Ranska, Tyskland
Kesäkuu: Spanien, Portugali, Puola, Tjekkiet, Uusi-Seelanti, Australia, Irlanti og Storbritannien
Heinäkuu: Alankomaat, Belgia, Luxemburg, Suisse, USA Ja Kanada
Elokuu: Venäjä
Syyskuu:  Italien, Andre Lande

Kustannukset ja osto

Miksi FarmVisit on ilmainen?
Neuvojille tarkoitettu FarmVisit työkalu on samanlainen kuin Lely T4C InHerd FarmBeats työkalu. Molemmat ovat ilmaisia työkaluja.

Benchmark

Mistä löydän yleiskatsauksen neuvojista, joilla on oikeus käyttää maatilani tietoja?
Avaa Benchmark valitsemalla T4C – Etusivu ja valitsemalla sitten Tietojen vertailu.
– Valitse Jäsenyys ja Neuvojat: yleiskatsaus avautuu näyttöön (yhdistetyistä neuvojista)
Miten saan Benchmark-sovelluksen käyttöoikeudet?
Valitse T4C – Etusivu – Tietojen vertailu tai siirry verkkosivulle http://www.benchmark-lely.com
Voinko poistaa neuvojan?
Kyllä. Avaa Benchmark valitsemalla T4C – Etusivu ja valitsemalla sitten Tietojen vertailu.
– Valitse Jäsenyys ja valitse sitten Neuvojat
– Napsauta Katkaise yhteys -painiketta.
Voinko vaihtaa tietoja suoraan neuvojani kanssa?
Voit tehdä niin sähköpostilla, mutta et suoraan Benchmark- tai FarmVisit-työkalulla.
Tarvitsenko Benchmark-tilin?
Maanviljelijät tarvitsevat Benchmark-tilin. Neuvojat tarvitsevat Benchmark-tilin tai FarmVisit Advisor -tilin.
Miten saan Benchmark-sivuston käyttöoikeudet?
Voit avata Benchmark-sovelluksen T4C-ohjelmassa tai siirtyä suoraan sivustoon http://www.benchmark-lely.com/ ja napsauttaa kirjautumis- tai rekisteröintipainiketta. Benchmark-sovellusta voi käyttää myös T4C-ohjelman kautta (Etusivu – Tietojen vertailu). Maanviljelijän on luotava Benchmark-tili T4C-ohjelmassa (Etusivu - Tietojen vertailu), jotta tilan tiedot yhdistyvät Benchmark-tiliin.
Miten voin kutsua neuvojan?
Avaa Benchmark valitsemalla T4C
– Etusivu ja valitsemalla sitten Tietojen vertailu.
– Valitse Jäsenyys ja valitse sitten Neuvojat
– Lisää neuvojan tunnus (jonka olet saanut neuvojaltasi)
– Napsauta Lisää neuvoja -painiketta
Miten voin hyväksyä neuvojan kutsun?
Avaa Benchmark valitsemalla T4C
– Etusivu ja valitsemalla sitten Tietojen vertailu.
– Valitse Jäsenyys ja valitse sitten Kutsut
– Valitse Kutsu käyttäjä
– Napsauta Vastaanotetut käyttäjän kutsut -välilehteä
– Napsauta neuvojan kohdalla Hyväksy-painiketta, valmis
Miten voin kutsua maanviljelijöitä?
Lisää asiakkaita FarmVisit-sovellukseen
Voit käyttää maatilan tietoja, kun maanviljelijä on lisännyt neuvojan tunnuksesi T4C-ohjelmassa (Benchmark-sovelluksen kautta). Neuvojan tunnuksesi näkyy etusivun yläosassa:
– Napsauta Mittaristo-painiketta: Neuvojan tunnuksesi näkyy mittariston yläosassa huomiopalkin yläpuolella.
– Napauta Lisää-painiketta: Näyttöön tulee ohjeet käyttäjätunnuksesi lisäämisestä T4C-ohjelmaan (Benchmark-sovelluksen kautta). Voit selata tietoja.

Kutsu asiakkaita
– Lähetä maanviljelijälle sähköpostiviestissä tunnuksesi napsauttamalla Lähetä-painiketta.
– Anna maatilan sähköpostiosoite.
– Muokkaa tarvittaessa sähköpostiviestin tekstiä.
– Lähetä sähköpostiviesti

Vaatimukset

Voinko käyttää FarmVisit-työkalua iPad-laitteella?
Kyllä, mutta se on kehitetty älypuhelimia varten ja tukee älypuhelimia.
Mitkä ovat Internet-yhteyden vähimmäisvaatimukset?
Wi-Fi-yhteys: standardi 802.11 a/b/g/n.
Tiedonsiirron vähimmäisnopeus 1 500 kb/s verkosta ja 700 kb/s verkkoon
Voinko käyttää FarmVisit-työkalua 3G-/4G-verkossa?
Kyllä, jos tiedonsiirtonopeus on riittävän suuri.
Mitkä ovat vähimmäisvaatimukset älypuhelimelle?
Android:
• Käyttöjärjestelmä: Android 2.3.3
• Näytön vähimmäisresoluutio: 480 x 800
• Keskusyksikön nopeus: 1 GHz
• RAM-muisti: 1 Gt
• Langaton yhteys: WiFi
• Bluetooth 2.0
• Tallennusjärjestelmä: SD-kortti (sisäinen tai ulkoinen)
• Käytettävissä oleva vapaa tila: 10 Mt sovellusta kohden

iOS
• Käyttöjärjestelmä: iOS 5.0
• Keskusyksikön nopeus: 600 MHz
• Langaton yhteys: WiFi
• Bluetooth 2.0
• Käytettävissä oleva vapaa tila: 10 Mt sovellusta kohden

Ominaisuudet

Miten voin nopeasti lunastaa ominaisuuksia?
Siirry seuraavaan kohtaan: Valitse valikosta Reward Center -palkintokeskus, jossa voit tarkastella ominaisuuksia ja niiden hintoja ja katsoa pisteiden keräämisohjeet. Saat esimerkiksi pisteitä joka päivältä, jolloin kirjaudut sisään.
Voinko soittaa tai lähettää sähköpostia maanviljelijälle FarmVisit-työkalulla?
Kotisivulla on käytettävissä kaksi näkymää
– Mittaristo: kaaviot
– Maatilat: näyttää yleiskatsauksen maatilasta (kun pyyhkäiset || maatilan tietoja oikealle, maatilan tiedot tulevat näkyviin)
– Kun napsautat maatilan tietoja, uusi näyttö avautuu
– Ota yhteyttä maanviljelijään napsauttamalla puhelinnumeroa tai lähettämällä sähköpostiviesti
Mistä löydän maatilan yleiset tiedot?
Kotisivulla on käytettävissä kaksi näkymää
– Mittaristo: kaaviot
– Maatilat: näyttää yleiskatsauksen maatilasta (kun pyyhkäiset || maatilan tietoja oikealle, maatilan tiedot tulevat näkyviin)
Voivatko maanviljelijät käyttää FarmVisit-työkalua?
Ei, maanviljelijät eivät voi kirjautua FarmVisit-työkaluun Benchmark-tilinsä kautta
Mitkä ovat FarmVisit-työkalun edut?
1. Mobiilikäyttöiset työkalut tehostavat työnkulkua: Mobiililaitteet ja -työkalut antavat yhdessä neuvojille mahdollisuuden tehostaa työnkulkuaan. Lyhyiden taukojen aikana tai muutoin rauhallisina hetkinä voit tarkastella asiakkaidesi maatilan suorituskykytietoja.

2. Ajantasaiset tiedot asiakkaiden maatilojen suorituskyvystä ovat helposti käytettävissä: FarmVisit-työkalu on kehitetty varmistamaan ajantasaisten tietojen käytettävyys aina ja kaikkialla. Aina ajantasalla.

3. Seuraa neuvojesi vaikutuksia: Hyvä suhde asiakkaisiin vaatii ottamaan vastuun antamistasi neuvoista. Seuraa maatilan suorituskykytietoja ja innostu neuvoillasi saavutetuista onnistumisista yhdessä asiakkaan kanssa.
Mikä tekee FarmVisit-työkalusta ainutlaatuisen?
FarmVisit on paras maitotilojen neuvojiemme käytössä oleva työkalu: se ilmaisee automaattilypsyn tunnusluvut. Tietojen perusteella voidaan antaa neuvoja tai suunnitella käynti.
Onko maanviljelijällä oltava InHerd, jotta neuvoja voi käyttää FarmVisit-työkalua?
Ei.
– T4C InHerd: mobiilityökalu maanviljelijöille
– FarmVisit: mobiilityökalu neuvojille
Maanviljelijöiden InHerd-työkalun käyttö ei vaikuta neuvojien FarmVisit-työkalun käyttöön.

Rekisteröinti

Minulla ei ole neuvojan tiliä, mitä teen?
Jos sinulla ei ole neuvojan tiliä, sinun on rekisteröidyttävä ennen FarmVisit-sovellukseen kirjautumista.
– Kun napsautat FarmVisit-painiketta, FarmVisit-sovellus käynnistyy.
– Napauta i-painiketta (oikea yläkulma)
– Napauta ’Rekisteröi’-painiketta: Lisää tarvittavat tiedot ja napauta 'Seuraava'-painiketta.
– Tee tarvittavat valinnat, lisää tarvittavat tiedot ja napsauta ‘Valmis'-painiketta. Rekisteröinti on valmis ja Mittaristo tulee näkyviin.
– Kun napsautat 'Farms'-välilehteä, maatilojen luettelossa tulee näkyviin kuvitteellinen maatila. Kun napsautat kuvitteellista maatilaa, sen tiedot tulevat näyttöön.
– Voit nyt lisätä uusia maatiloja
Minulla ei ole Benchmark-tiliä, mitä teen?
Voit käyttää Benchmark-työkalua T4C-ohjelman kautta (Etusivu – Tietojen vertailu). Siirry vaihtoehtoisesti verkkosivulle http://www.benchmark-lely.com/ ja valitse Rekisteröidy

Toiminto

Miten voin luoda muistiinpanon käynnistä maatilalla?
Voit lisätä käyntiraportin: Napsauta Maatilat-välilehteä.
– Etsi maatila, jonka tietoihin haluat lisätä käyntiraportin, ja napauta maatilaa.
– Napauta Maatilat-sivulla kynäpainiketta (oikea yläkulma): Käynnit-sivu avautuu.
– Napauta +-painiketta (oikea yläkulma):  Lisää käynti -sivu avautuu.
– Napauta tyhjää sivua: Näyttöön tulee näppäimistö, jota käyttämällä voit kirjoittaa käynnin aikana tekemäsi muistiinpanot.
– Päivämäärän muuttaminen:
– Napauta päivämäärää – kalenteri avautuu näytössä: Selaa kalenterin osia, kunnes oikea päivämäärä tulee näyttöön. Valitse päivämäärä napauttamalla Valitse-painiketta ja tallenna raportti napauttamalla Tallenna-painiketta.