English Nederlands Deutsch Français Español Português Norsk Svensk Suomalainen Dansk Italiano Polski Pусский

FarmVisit

Om een soepele introductie en optimaal support voor u te garanderen, wordt FarmVisit stapsgewijs uitgerold met de volgende planning:
15 Mei 2014: Denemarken, Noorwegen, Zweden, Finland, Estland, Frankrijk, Duitsland
Juni: Portugal, Spanje, UK, Ierland, Nieuw Zeeland, Polen
Juli: Nederland, België, Luxemburg, Zwitserland, USA and Canada
Augustus: Rusland
September: Italië

Prijs en Aankoop

Wat kost FarmVisit?
Niets, FarmVisit is gratis.
Waarom is FarmVisit gratis te downloaden?
FarmVisit voor adviseurs is te vergelijken met de T4C InHerd FarmBeats tool voor veehouders, beide kosteloos voor gebruik.

Privacy

Waar vind ik het overzicht van adviseurs die toegang hebben tot mijn bedrijfsgegevens?
Ga in Benchmark naar 'T4C - Home' en open Benchmark.
- Klik op 'Lidmaatschap' en selecteer 'Adviseurs'. U vindt hier een overzicht van gekoppelde adviseurs.

Benchmark

Hoe krijg ik toegang tot Benchmark?
Via 'Home', 'Benchmark' in T4C Desktop of via de website, http://www.benchmark-lely.com.
Kan ik een adviseur verwijderen?
Ja. Ga naar 'T4C - Home' en open Benchmark.
- Klik op 'Lidmaatschap' en selecteer 'Adviseurs'.
- Klik op 'Ontkoppelen'.
Kan ik rechtstreeks communiceren met mijn adviseur?
U kunt communiceren via e-mail maar niet rechtstreeks vanuit Benchmark of FarmVisit.
Heb ik een Benchmark-account nodig?
Melkveehouders moeten een Benchmark-account hebben. Adviseurs moeten een Benchmark-account of FarmVisit Advisor-account hebben.
Hoe krijg ik toegang tot de Benchmark-site?
U kunt Benchmark openen via T4C Desktop. Daarnaast kunt u naar http://www.benchmark-lely.com/ gaan en op 'Aanmelden' of 'Registreren' klikken. Benchmark is ook toegankelijk via T4C ('Home', 'Benchmark'). De melkveehouder moet een account aanmaken via T4C ('Home', 'Benchmark'), zodat het bedrijf en het Benchmark-account zijn gekoppeld.
Hoe kan ik een adviseur uitnodigen?
Ga naar 'T4C - Home' en open Benchmark.
- Klik op 'Lidmaatschap' en selecteer 'Adviseurs'.
- Voer de ID's van adviseurs in (u ontvangt deze van uw adviseur).
- Klik op 'Adviseur toevoegen'.
Hoe kan ik een uitnodiging van een adviseur accepteren?
Ga naar 'T4C - Home' en open Benchmark.
- Klik op 'Lidmaatschap' en selecteer 'Uitnodigingen'.
- Klik op 'Gebruiker uitnodigen'.
- Klik op het tabblad 'Ontvangen uitnodigingen'.
- Klik op 'Accepteren' achter de naam van de adviseur.
Hoe kan ik een melkveehouder uitnodigen?

Klanten toevoegen aan FarmVisit
Om toegang tot de informatie over een bedrijf te krijgen, moet de melkveehouder uw Adviseur-ID in T4C op zijn pc invoeren. Dit gebeurt via Benchmark. Uw Adviseur-ID wordt bovenaan de pagina 'Dashboard' getoond:
- Klik op 'Dashboard': Uw Adviseur-ID wordt op de pagina 'Dashboard' getoond en staat net boven de balk.
- Klik op de knop 'Add': U ziet nu informatie over hoe u uw gebruikers-ID via Benchmark in T4C kunt invoeren. Door te “swipen” kunt u door de informatie bladeren.

Klanten uitnodigen
- Klik op 'Send' om een e-mail naar de melkveehouder te sturen met daarin uw ID.
- Voer het e-mailadres van het bedrijf in.
- U kunt eventueel de tekst van de e-mail aanpassen.
- Verstuur de e-mail.

Vereisten

Kan ik FarmVisit op een iPad gebruiken?
Ja, dat kan. Houd er echter rekening mee dat de app werd ontwikkeld en wordt ondersteund voor smartphones.
Welke minimumeisen gelden er voor de internetverbinding?
Internettoegang via wifi: wifi 802.11 a/b/g/n.
Minimale internetsnelheid: 1.500 Kbps voor downloaden en 700 Kbps voor uploaden.
Kan ik FarmVisit gebruiken via 3G/4G?
Ja, mits aan de vereiste internetsnelheid wordt voldaan.
Welke minimumeisen gelden er voor de smartphone?
Android:
• Besturingssysteem: Android 2.3.3
• Minimale schermresolutie: 480 x 800
• CPU-snelheid: 1 GHz
• RAM: 1 GB
• Draadloze verbinding: Wifi
• Bluetooth 2.0
• Opslag: SD-kaart (intern of extern)
• Beschikbare geheugenruimte: 10 MB per applicatie

iOS:
• Besturingssysteem: iOS 5.0
• CPU-snelheid: 600 MHz
• Draadloze verbinding: Wifi
• Bluetooth 2.0
• Beschikbare geheugenruimte: 10 MB per applicatie

Functies

Hoe kan ik snel functies ontgrendelen?
Ga naar het menu 'Reward Center'. U ziet hier de functies en hun kosten. Ga naar 'Get points' om te ontdekken hoe u punten kunt ontvangen. U ontvangt bijvoorbeeld elke dag waarop u zich aanmeldt punten.
Kan ik een melkveehouder vanuit FarmVisit bellen of e-mailen?
Het startscherm kent twee weergaven.
- Dashboard: grafieken
- Farms: een overzicht van uw bedrijf. U ziet uw bedrijfsgegevens door '||  farm data' naar rechts te swipen.
- Klik op de bedrijfsgegevens. Er wordt nu een nieuw venster geopend.
- Klik op het telefoonnummer of e-mailadres om contact op te nemen met de melkveehouder.
Waar vind ik algemene informatie over het bedrijf?
Het startscherm kent twee weergaven.
- Dashboard: grafieken
- Farms: een overzicht van uw bedrijf. U ziet uw bedrijfsgegevens door '||  farm data' naar rechts te swipen.
Kunnen melkveehouders FarmVisit gebruiken?
Nee, melkveehouders kunnen zich niet via hun Benchmark-account aanmelden bij FarmVisit.
Welke voordelen biedt FarmVisit?
1. Mobiele tools zorgen voor een hogere arbeidsefficiëntie: De tools op smartphones en iPads bieden tegenwoordig u als adviseur de mogelijkheid om uw werk efficiënter en makkelijker te kunnen uitvoeren. U kunt op elk gewenst moment, wanneer u dat wilt, zien hoe uw klanten presteren.

2. Eenvoudig inzicht in de laatste prestaties van uw klanten: FarmVisit is ontwikkeld om u altijd en overal toegang te bieden tot de laatste prestaties van koeien ten aanzien van automatisch melken bij uw klanten. Altijd up-to-date.

3. Bekijk het resultaat van uw advies: Door het actief volgen van resultaten van uw advies laat u uw betrokkenheid zien aan de klant en daarmee verstevigd u uw klantrelatie. Volg de prestaties en geniet samen met uw klant van het succes van uw advies.
Wat maakt FarmVisit uniek?
FarmVisit is het beste hulpmiddel voor onze melkveeadviseurs. Ze zien de belangrijkste cijfers over de prestaties van koeien ten aanzien van automatische melksystemen, de Key Performance Indicators. Op basis van deze gegevens kunnen adviezen worden gegeven of bezoeken worden gepland.
Moet een melkveehouder InHerd hebben om een adviseur FarmVisit te laten gebruiken?
Nee.
- T4C InHerd is het praktische hulpmiddel voor melkveehouder.
- FarmVisit is het praktische hulpmiddel voor adviseurs.
Het gebruik van FarmVisit door adviseurs houdt geen verband met het gebruik van InHerd door melkveehouders.

Registratie

Ik heb geen adviseursaccount, wat moet ik doen?
Wanneer u geen adviseursaccount hebt, moet u zich eerst registreren voor u zich bij FarmVisit kunt aanmelden.
- Klik op 'FarmVisit' om de applicatie te openen.
- Klik op 'i' (rechtsbovenin).
- Klik op 'Register': Voer de vereiste gegevens in en klik op 'Next'.
- Kies de juiste opties en voer de vereiste gegevens in. Klik daarna op 'Done'. De registratie is nu voltooid en u ziet de pagina 'Dashboard'.
- Wanneer u nu op 'Farms' klikt, ziet u een demobedrijf in uw bedrijvenoverzicht. Klik op dit demobedrijf om de informatie over het bedrijf te bekijken.
- U kunt nu meer bedrijven koppelen.
Ik heb geen Benchmark-account, wat moet ik doen?
Benchmark is toegankelijk via T4C Desktop ('Home', 'Benchmark'). U kunt ook direct naar de website http://www.benchmark-lely.com gaan en op 'Registreren' klikken.

Visit Note

Hoe kan ik een bezoeknotitie aanmaken?
U kunt als volgt een bezoekrapport toevoegen: Klik op 'Farms'.
- Klik op het bedrijf waarvoor u een bezoekrapport wilt toevoegen.
- Klik op de pagina 'Farms' op de knop met het potloodje (rechtsbovenin): De pagina 'Visits' wordt geopend.
- Klik op de knop met het plusje (rechtsbovenin):  De pagina 'Add Visit' wordt geopend.
- Klik op de lege pagina: Er wordt nu een toetsenbord getoond. Voer de notities over uw bezoek in.
- Ga als volgt te werk wanneer de datum moet worden gewijzigd:
- Klik op de datum. U ziet nu de kalender: Swipe over de kalender tot de juiste datum wordt getoond. Klik op 'Select' om de datum te selecteren en op 'Save' om het rapport op te slaan.
Waar vind ik een overzicht van mijn bezoeknotities?
Deze functie is nog niet beschikbaar.