English Nederlands Deutsch Français Español Português Norsk Svensk Suomalainen Dansk Italiano Polski Pусский

Kostnader og innkjøp

Hvorfor kan jeg ikke finne verktøyene i App Store eller Play Store?
Enheten oppfyller ikke de nødvendige spesifikasjonene.
Er det noen kostnader involvert i å bruke verktøyene?
Ja, verktøyene må kjøpes. Ta kontakt med www.lelyt4c.com/inherd for alle detaljer.
Hvorfor må jeg betale for disse verktøyene når jeg allerede betaler for T4C?
T4C er et forvaltningssystem som er nødvendig for å arbeide med Lelys Astronaut melkerobot (og det automatiske Lely Vector-fôringssystemet). InHerd er et separatutviklet mobilt operativt verktøysett, som tilbys som et ekstra alternativ.
Hvordan betaler jeg for verktøy?
Du betaler via iTunes eller Google Play. Ta kontakt med www.lelyt4c.com/inherd for alle detaljer.
Jeg ønsker å slutte å bruke et verktøy. Når stopper betalingen?
Abonnementet kan avsluttes noen måned (for hvert enkelt verktøy). For eksempel hvis du abonnerer den 2. februar, vil du måtte betale frem til slutten av februar.
Hvor lenge etter nedlasting kan jeg begynne å bruke produktet?
Etter nedlasting av verktøyet og skanning av QR-koden i T4C, vil du umiddelbart være i stand til å bruke verktøyet.
Jeg har ingen kredittkort, og jeg er ikke kjent med en «gave». Hva kan jeg gjøre?
Uten et kredittkort eller gavekort er det for tiden ikke mulig å kjøpe verktøy.
Er der en kombinert pris hvis jeg ønsker å bruke alle verktøyene?
Nei, det er det ikke. Vi mener at hver kunde vil velge hans/hennes egen kombinasjon av verktøy.
Hvordan kan lærlinger/vikarer bruke InHerd?
De blir nødt til å bruke en mobil enhet og må aktivere verktøyene.
Kan jeg prøve verktøyene uten noen forpliktelser?
Ja. Med demoversjonen kan du lære hvordan verktøyene brukes gratis, og hvis du ønsker å bruke dine T4C-gårdsdata har du en tremåneders gratis prøveperiode per verktøy.

InHerd General

Jeg er ikke vant til å bruke applikasjoner. Kan jeg likevel bruke dem riktig?
Applikasjonene er utformet på en slik måte at de er enkle å bruke. Valideringsbønder som ikke var kjent med smarttelefoner ble raskt vant til å bruke dem.
Hvor kan jeg finne mer informasjon om InHerd?
Nettstedet www.lelyt4c.com, Din guide i T4C, brukerhåndboken, via hjelpfunksjonen i verktøyene.
I verktøyet SystemToday, Today og HowTo er det standardoppgaver. Hva er disse oppgaver basert på?
Disse er basert på våre tjue års erfaring og beste praksis fra hele verden.
Er InHerd bare nyttig for større gårder?
Nei. Alle verktøyene er nyttige for både små og store gårder.
Kan jeg bare bruke InHerd i fjøset?
Nei. Du kan bruke den når som helst og hvor som helst så lenge du har en internett-tilkobling.
Hva er ekstraverdien av InHerd sammenlignet med T4C?
Fleksibilitet, oppgavestøtte, høyere effektivitet, bedre omsorg for kyr. Kontrollere, handle og forbedre.
Hvordan kan jeg forhindre at telefonen min blir skadet eller skitten når jeg arbeider i fjøset?
Fest en strikk til kjeledressen din eller bruk en nøkkelledning.
Hvorfor består ikke InHerd av åtte separate verktøy?
For å gi deg gode verktøy for gården din, og på denne måten er Lely mer fleksibel med å oppdatere informasjon og legge til verktøy.
Trenger jeg fortsatt T4C på PC-en?
Ja. T4C InHerd er den mobile utviklingen av T4C. T4C Desktop er nødvendig fordi den inneholder viktige T4C-innstillinger som brukes til InHerd.
Kan jeg bruke InHerd på alle T4C-versjoner?
Nei. T4C-versjon 3.2.9.21 eller nyere må være installert.
På hvilke språk er InHerd tilgjengelig?
På grunn av utrullingen er InHerd for tiden tilgjengelig på nederlandsk, tysk og engelsk. Andre språk vil bli lagt til etter utrullingen.
Hvilke verktøyer er synlige i menyen?
Bare verktøyene som er lastet ned er synlige i menyen.

Installasjon

Er det mulig å oppdatere flere verktøy samtidig?
Ja, nedlastinger kan kjøres samtidig, men installasjoner vil bli utført én om gangen.
Er QR-koden sikker?
QR-koden er generert basert på T4C-lisensnøkkelen, som er unik for hver gård.
Kan jeg koble til flere servere?
Nei, verktøyene kan bare kobles til én server om gangen.
Trenger jeg å gjenta Hvordan tilkoble-trinnene for hvert verktøy?
Nei, QR-kodeinformasjonen blir lagret på enheten din, og brukes av alle de andre Lely-verktøyene. Du må skrive inn brukernavn og passord én gang for alle verktøy.
Jeg kan ikke finne QR-lisenssiden på skrivebordsskjermen for min T4C.
For å kunne skanne QR-lisenskoden skal T4C-versjonen for din T4C Desktop være 3.2.9.12 eller høyere.

Du kan sjekke din T4C-versjon på påloggingsskjermen på T4C.

Hvis du ikke har T4C-versjon 3.2.9.12 eller høyere, kan det være at Lely T4C InHerd ennå ikke er tilgjengelig for ditt land.

For å sikre en smidig introduksjon og for å gi deg optimal støtte vil Lely T4C InHerd bli rullet ut i henhold til planleggingen vist nedenfor.

September 2013: Tyskland og Nederland
Oktober 2013: Frankrike
November 2013: Belgia
Februar 2014: Luxembourg, Finland, Sverige, Estland, Polen, Tsjekkia og Suisse
Mars 2014: Norge, Danmark, Spania, Portugal, Italia, New Zealand, Australia, Irland og Storbritannia
April 2014: Østerrike
Mai 2014: Andre land
Juni 2014: USA og Canada
August 2014: Russland

Ta kontakt med ditt Lely Center og spør om T4C InHerd er tilgjengelig for ditt land, selv om din T4C-versjon er eldre enn 3.2.9.12.

Mobil enhet og Nettverk

Kan jeg bruke mine personlige T4C-data i demoversjonen?
Nei. Demoen benytter statiske data og endringene vil ikke bli lagret.
Jeg ønsker å bruke mine personlige T4C-data i stedet for demoversjonens. Hvordan kan jeg endre dette?
1. Vennligst gå til påloggingssiden til T4C InHerd.
2. Klikk på «i»-ikonet i øvre høyre hjørne.
3. Du vil være i stand til å skanne QR-koden og følge trinnene.
Må jeg installere alle åtte InHerd-verktøy?
Nei. Dette avhenger av dine egne preferanser og behov. Hvert verktøy bidrar til muligheten for å kontrollere, handle og forbedre ku- og flokkytelsen.
Smarttelefonen sier at minnet er fullt. Hvordan kan jeg gjøre mer plass tilgjengelig på enheten?
Når du ønsker å gjøre mer plass tilgjengelig på din mobilenhet kan du tømme hurtigbufferen (midlertidige filer). For Android: Meny > Innstillinger > Applikasjoner > Minnebruk. Her velger du applikasjonen og trykker på Tøm buffer. For Apple: Innstillinger > Generelt > Bruk > Lagring.
Enheten min oppfyller ikke kravene for operativsystemversjonen. Hvordan kan jeg sjekke om min enhet har den nyeste versjonen av operativsystemet?
Android: Meny > Innstillinger > Om telefonen > Oppdatering av programvare > Se etter oppdateringer. Apple: Innstillinger > Generelt > Programvareoppdatering.
På hvilke smarttelefoner kan jeg bruke verktøyene?
Verktøyene kan lastes ned på både Android (Googles Android) og iPhone (Apple iOS) systemer. For mer informasjon se nettsiden www.lelyt4c.com.
På hvilke enheter kan jeg bruke verktøyene?
Verktøyene kan brukes på både smarttelefoner og iPod.
Kan jeg bruke min egen telefon?
Dette er mulig så lenge telefonen oppfyller minstekravene som beskrevet på www.lelyt4c.com.
Kan jeg bruke verktøyene uten en internett-tilkobling?
Nei. En internett-tilkobling er nødvendig til enhver tid.
Hvordan kan jeg sjekke om T4C PC-ens internett-tilkobling er tilstrekkelig?
Du kan sjekke hastigheten på internett-tilkoblingen via hastighetsjekkeren på T4C InHerd-nettstedet (www.lelyt4c.com).
Er det noen krav til min internett-tilkobling?
Ja. En profesjonell infrastruktur (Wi-Fi-nettverk) anbefales. Det er en minimum opplastings- og nedlastingshastighet definert for både T4C-serveren og smarttelefon. For mer informasjon se nettsiden www.lelyt4c.com.
Kan jeg bruke 3G/4G-nettverk?
Ja. Dette er mulig, men vi anbefaler at du bruker et Wi-Fi-nettverk (mer stabilt).
Hvordan kan jeg sjekke om mitt Wi-Fi-signal er tilstrekkelig?
Lelys teknikere har verktøy for å sjekke dette.

Innstillinger

Hvor er mine T4C InHerd-data lagret?
Ved bruk av verktøyene finnes det alltid en forbindelse til T4C. Data skrevet inn i InHerd lagres direkte på T4C. Kunden er ansvarlig for å foreta korrekt sikkerhetskopiering av sine T4C-data.
Hvorfor blir jeg bedt om å endre min T4C-påloggingsinformasjon før jeg begynner å bruke T4C InHerd?
De fleste kundene bruker standard (T4C) påloggingsinformasjon (admin/admin). Det er bedre å endre disse slik at uvedkommende ikke kan logge seg inn. Det vil øke sikkerheten.
Mister jeg mine innstillinger/data hvis jeg mister min smarttelefon?
Nei. Alle data/innstillinger blir kontinuerlig synkronisert med din T4C Desktop. Så snart du skanner QR-koden på nytt med en ny mobil enhet via T4C Desktop, får du tilgang til dine egendefinerte innstillinger og de nyeste dataene vises.

Verktøy

Kan jeg sende et notat til en venn utenfor gården min?
Nei. Merknader kan bare sendes til medarbeidere som bruker T4C InHerd.

Oppdateringer

Hvordan vil T4C InHerd-verktøyene bli oppdatert?
Oppdateringer vil bli gjort automatisk, som med T4C Desktop.

Oppsett

Skal jeg lukke et verktøy for å åpne et annet?
Nei. Du kan ha ulike InHerd-verktøy åpne samtidig. Andre verktøy kan åpnes ved hjelp av Menyikonet.