English Nederlands Deutsch Français Español Português Norsk Svensk Suomalainen Dansk Italiano Polski Pусский

FarmVisit

For å sikre en smidig introduksjon og for å gi deg optimal støtte vil Lely T4C InHerd bli rullet ut i henhold til planleggingen vist nedenfor.
15 Maj 2014: Norge, Danmark, Finland, Sverige, Estland, Frankrike, Tyskland
Juni: Spania, Portugal, New Zealand, Australia,Polen, Tsjekkia, Irland och Storbritannia
Juli: Nederland, Belgia, Luxemburg, Suisse, USA og Canada
August: Russland
September: Italia,  Andre land

Kostnader og innkjøp

Hva er kostnadene for FarmVisit?
Ingen kostnader, gratis.
Hvorfor er FarmVisit tilgjengelig gratis?
FarmVisit for rådgivere kan sammenlignes med Lely T4C InHerd verktøyet Farm
Beats. Begge er tilgjengelig for gratis nedlasting.

Benchmark

Hvor finner jeg oversikten over rådgivere som har tilgang til melkegårdsdataene mine?
I Benchmark, gå til: T4C – Hjem og åpne Benchmark.
– Klikk på Medlemskap og velg Rådgivere, hvor du kan finne en oversikt (for tilkoblede rådgivere)
Hvordan får jeg tilgang til Benchmark?
Via T4C Desktop – Hjem – Benchmark, eller via nettstedet http://www.benchmark–lely.com.
Kan jeg slette en rådgiver?
Ja. Gå til: T4C
 Hjem og åpne Benchmark.
– Klikk på Medlemskap og velg Rådgivere
– Klikk på Frakople
Kan jeg kommunisere direkte med min rådgiver?
Via e-post, men ikke direkte via Benchmark eller FarmVisit.
Trenger jeg å ha en Benchmark-konto?
For bønder er en Benchmark-konto obligatorisk. For rådgivere er en Benchmark-konto eller en FarmVisit–rådgiverkonto obligatorisk.
Hvordan får jeg tilgang til Benchmarks hjemmeside?
Benchmark er også tilgjengelig via T4C Desktop eller du kan gå direkte til http://www.benchmark-lely.com/ og klikke på Pålogging eller Registrere. Benchmark er også tilgjengelig via T4C (Hjem – Benchmark). Når bonden oppretter sin konto, skal det gjøres fra T4C (Hjem – Benchmark) slik at melkegården og Benchmark-kontoen er tilkoblet.
Hvordan kan jeg invitere en rådgiver?
Gå til: T4C
 Hjem og åpne Benchmark.
– Klikk på Medlemskap og velg Rådgivere
– Angi rådgiver-ID (som du fikk av din rådgiver).
– Klikk på Legge til rådgiver
Hvordan kan jeg akseptere en invitasjon fra en rådgiver?
Gå til: T4C
– Hjem og åpne Benchmark.
– Klikk på Medlemskap og velg Invitasjoner
– Klikk på Invitere bruker
– Klikk på kategorien Mottatte brukerinvitasjoner.
– Velg Akseptere etter rådgiverens navn.
Hvordan kan jeg invitere en bonde?
Legge kunder til FarmVisit
For å få tilgang til informasjonen for en melkegård, må bonden angi ditt rådgiver ID-nummer på sin T4C melkegårds-PC (via Benchmark). Din rådgiver-ID vises øverst på Dashboard-siden:
– Trykk på Dashboard-knappen: Din rådgiver-ID vises på Dashboard-siden like over nivåstripen.
– Trykk på tilføyeknappen: Informasjon vises om hvordan din bruker-ID skal være angitt i T4C (via Benchmark). Du kan sveipe gjennom informasjonen.

Invitere kunder
– Trykk på «Send»-knappen for å sende en e-post til bonden og gi bonden din ID.
– Angi e-postadressen til melkegården.
– Om nødvendig, juster

Krav

Kan jeg bruke FarmVisit på en iPad?
Ja, men det er utviklet og støttet for Smartphone–enheter.
Hva er minstekravet for Internett?
WiFi-internettilgang i henhold til standarden 802.11 a/b/g/n.
Minimum internetthastighet på 1 500 Kbps nedlastings- / 700 Kbps-opplastingshastighet.
Kan jeg bruke FarmVisit via 3G/4G?
Ja, hvis den nødvendige internetthastigheten er nådd.
Hva er minstekravene for smarttelefonen?
Android:
• Operativsystem: Android 2.3.3
• Minimum skjermoppløsning: 480 x 800
• CPU-hastighet: 1 Ghz
• RAM–minne: 1 GB
• Trådløs tilkobling: WiFi
• Bluetooth 2.0
• Lagring: SD–kort (internt eller eksternt)
• Tilgjengelig ledig plass: 10 MB per applikasjon

iOS
• Operativsystem: iOS 5.0
• CPU-hastighet: 600 Mhz
• Trådløs tilkobling: WiFi
• Bluetooth 2.0
• Tilgjengelig ledig plass: 10 MB per applikasjon

Gamification

Hvordan kan jeg raskt låse opp funksjoner?
Gå til: Menu Reward Center for å se funksjonene og prisene. Gå til «get points»-delen for å se hvordan du kan få poeng. Du vil, for eksempel, få poeng for hver dag du har logget inn.

Funksjoner

Kan jeg ringe eller sende en e-post til en bonde fra FarmVisit?
På hjemmesiden er to visninger tilgjengelig.
– Dashboard: grafer
– «Farms»: viser en oversikt over melkegården (ved å sveipe de || melkegårdsdataene til de rette melkegårdsdetaljene blir synlige).
– Klikk på melkegårdsdetaljene og det åpnes en ny skjerm.
– Klikk på telefonnummeret eller e–posten for å kontakte bonden.
Hvor kan jeg finne generell informasjon om melkegården?
På hjemmesiden er to visninger tilgjengelig.
– Dashboard: grafer
– «Farms»: viser en oversikt over melkegården (ved å sveipe de || melkegårdsdataene til de rette melkegårdsdetaljene blir synlige).
Kan bøndene bruke FarmVisit?
Nei, en bonde kan ikke logge inn på FarmVisit-verktøyet ved å bruke sin Benchmark-konto.
Hva er fordelene med FarmVisit-verktøyet?
1. Mobile verktøy tilbyr effektiv arbeidsflyt: Den mobile enheten med flere verktøy tilbyr deg som rådgiver muligheten for å øke arbeidseffektiviteten. Under korte pauser, eller på annen måte ineffektiv tid, kan du overvåke dine kunders ytelse.

2. Enkel tilgang til oppdatert informasjon om kundeytelse: FarmVisit-verktøyet er utviklet for å gi tilgang til den nyeste informasjonen når og hvor du vil. Alltid oppdatert

3. Overvåke resultatene av ditt råd: Et godt forhold til dine kunder krever at du tar ansvar for dine råd. Overvåke ytelsen og nyte suksessen av dine råd sammen med kunden.
Hva gjør FarmVisit-verktøyet unikt?
FarmVisit er det beste verktøyet tilgjengelig for rådgivere innen melkeproduksjon. Det viser nøkkeltallene for kuytelse ved automatisk melking: nøkkelindikatorene. Basert på dette kan det gis et råd eller planlegges et besøk.
Må en bonde ha InHerd for at en rådgiver kan bruke FarmVisit?
Nei.
– T4C InHerd: praksisverktøyet for bønder
– FarmVisit: praksisverktøyet for rådgivere
Bruk av FarmVisit av rådgivere er ikke relatert til bønders bruk av InHerd.

Registrering

Jeg har ingen rådgiverkonto, hva skal jeg gjøre?
Hvis du ikke har en rådgiverkonto må du først registrere deg for å kunne logge inn på FarmVisit-søknaden.
– Trykk FarmVisit-knappen og FarmVisit-søknaden startes.
– Trykk på i–knappen (øverst til høyre)
– Trykk på «Register»–knappen: Skriv inn nødvendig informasjon og trykk på «Next»–knappen.
– Gjør de nødvendige valg, angi den påkrevde informasjonen og klikk «Done». Registreringen er ferdig og Dashboard–siden vises.
– Hvis du så klikker på «Farms»-kategorien vises en demomelkegård på din liste over melkegårder. Klikk på demomelkegården og informasjonen vises.
– Du kan nå begynne å tilkoble flere melkegårder.
Jeg har ingen Benchmark-konto, hva skal jeg gjøre?
Benchmark er tilgjengelig via T4C-skrivebordet (Home – Benchmark). Eller direkte via nettsiden: gå til http://www.benchmark–lely.com/ og velg «Registrere».

Visit note

Hvordan kan jeg lage et besøksnotat?
En besøksrapport kan legges til: Klikk på «Farms»-kategorien.
– Finn og trykk på melkegården du ønsker å legge til en melkegårdsbesøkrapport for.
– På «Farms»-siden trykker du på «Blyant»-knappen (øverst til høyre): «Visits»-siden vises.
– Trykk på «+»-knappen (øverst til høyre):  «Add Visit»-siden vises.
– Trykk på den blanke siden: Et tastatur vises og du kan skrive inn notatene du gjorde under besøket.
– Hvis datoen må endres:
– Trykk på datokategorien og kalenderen vises: Sveip kalenderdeler til riktig dato vises og trykk «Select» for å velge dato og «Save» for å lagre rapporten.