English Nederlands Deutsch Français Español Português Norsk Svensk Suomalainen Dansk Italiano Polski Pусский

FarmVisit

För att garantera ett smidigt införande och att du får bästa möjliga support kommer Lely T4C InHerd att distribueras enligt nedanstående plan.
15 Maj 2014: Norge, Danmark, Finland, Sverige, Estland, Frankrike, Tyskland
Juni: Spanien, Portugal, Nya Zeeland, Australien,Polen, Tjeckien, Irland och Storbritannien
Juli: Nederländernas, Belgien, Luxemburg, Suisse, USA och Kanada
Augusti: Ryssland
September: Italien, Övriga länder

Pris och köpinformation

Varför är FarmVisit gratis?
FarmVisit för rådgivare kan jämföras med Lely T4C InHerd FarmBeats verktyg, båda finns att ladda ner gratis.
Vad kostar FarmVisit?
Gratis – ingen kostnad

Benchmark

Var kan jag hitta översikten över rådgivarna som har tillgång till min gårdsdata?
I Benchmark, gå till: T4C - Hem och öppna Benchmark.
- Klicka på Medlemsskap, välj Rådgivare: här kan du hitta en översikt (över anslutna rådgivare)
Hur får jag tillgång till Benchmark?
Via T4C Skärmbild - Hem - Benchmark eller via hemsidan http://www.benchmark-lely.com
Kan jag ta bort en rådgivare?
Ja. Gå till: T4C - Hem och öppna Benchmark.
- Klicka på Medlemsskap, välj Rådgivare
- Klicka på ”Avlägsna”
Kan jag kommunicera direkt med min rådgivare?
Via mejl, men inte direkt via Benchmark eller FarmVisit.
Behöver jag ett Benchmark-konto?
För lantbrukaren är ett Benchmark-konto obligatoriskt. För rådgivare är ett Benchmark-konto eller ett FarmVisit Advisor-konto obligatoriskt.
Hur får jag tillgång till Benchmark-webbsidan?
Det går också att nå Benchmark via T4C eller genom att direkt gå till http://www.benchmark-lely.com/ och klicka på ”Logga in” eller ”Skapa konto”. Det går också att nå Benchmark via T4C (Hem- Benchmark). När lantbrukaren skapar sitt konto ska det göras från T4C (Hem- Benchmark) så gården ansluts till Benchmark-kontot.
Hur bjuder jag in en rådgivare?
Gå till: T4C
- Hem och öppna Benchmark.
- Klicka på Medlemsskap, välj Rådgivare
- Ange rådgivarens ID (som du fått från rådgivaren)
- Klicka på ”Lägg till rådgivare”
Hur accepterar jag en inbjudan från en rådgivare?
Gå till: T4C
- Hem och öppna Benchmark.
- Klicka på Medlemsskap, välj Inbjudningar
- Klicka på Bjud in användare
- Klicka på fliken ”Mottagna användarinbjudningar”
- Välj ”Acceptera” bakom rådgivarens namn. Klart.
Hur bjuder jag in lantbrukare?
Lägg till kunder i FarmVisit
För att du ska få tillgång till gårdsdata måste lantbrukaren ange ditt Advisor ID i sin T4C gårds PC (via Benchmark). Ditt Advisor ID visas överst på Skärmbildssidan:
- Peka på ”Dashboard” eller ”Skärmbild”-knappen: Ditt Advisor ID visas på skärmbildssidan precis över nivåmätaren.
- Peka på "lägg till”-knappen: Nu visas information om hur ditt användar-ID måste anges i T4C (via Benchmark), du kan dra förbi denna information.

Bjuda in kunder
Peka på ”Send” knappen för att skicka ett mejl till lantbrukaren för att ge lantbrukaren ditt ID.
- Ange gårdens mejladress.
- Ändra vid behov mejlets innehåll.
- Skicka mejlet.

Krav

Kan jag använda FarmVisit på en iPad?
Ja, men den stöds och har utvecklats för Smartphone enheter.
Vad krävs av min internetanslutning?
Wi-Fi-anslutning: i enlighet med standarden 802.11 a/b/g/n.
Minsta internethastighet 1.500 Kbps nedladdning / 700Kbps uppladdning
Kan jag använda FarmVisit via 3G/4G?
Ja, om internethastigheten är tillräckligt hög.
Vad krävs av min Smartphone?
Android:
• Operativsystem: Android 2.3.3
• Minsta skärmupplösning: 480 × 800
• Processorhastighet: 1 GHz
• RAM-minne: 1 GB
• Trådlös anslutning: WiFi
• Bluetooth 2.0
• Lagring: SD-kort (internt eller externt)
• Ledigt lagringsutrymme: 10 MB per applikation

iOS:
• Operativsystem: iOS 5.0
• Processorhastighet: 600Mhz
• Trådlös anslutning: WiFi
• Bluetooth 2.0
• Ledigt lagringsutrymme: 10 MB per applikation

Spelifiering

Hur kan jag låsa upp funktioner snabbt?
Gå till: Menyn Belöningscenter för att se funktionerna och deras pris. Gå till avsnittet ”få poäng” för att se hur du kan skaffa poäng. Till exempel får du poäng varje dag du loggar in.

Funktioner

Kan jag ringa eller mejla till en lantbrukare från FarmVisit?
På hemsidan finns två översikter
- Skärmbild: diagram
- Farms: visar en översikt över gården (genom att dra gårdsdatan till höger görs detaljer synliga)
- Klicka på detaljerna för att öppna en ny bild
- Klicka på telefonnumret eller mejladressen för att kontakta lantbrukaren
Var hittar jag allmän information om gården?
På hemsidan finns två översikter
- Skärmsida: diagram
- Farms: visar en översikt över gården (genom att dra gårdsdatan till höger görs detaljer synliga)
Kan lantbrukare använda FarmVisit?
Nej, lantbrukare kan inte logga in på FarmVisit-redskapet med sina Benchmark-konton
Vilka är fördelarna med FarmVisit-redskapet?
1. Mobila redskapet ger ett effektivt arbetsflöde: Nuförtiden ger mobiltelefonens många funktioner dig och rådgivaren, möjlighet att effektivisera ditt arbetsflöde. Under korta pauser eller annan dödtid kan du övervaka dina kunders resultat.

2. Snabb tillgång till den senaste informationen om kundernas resultat: FarmVisit-redskapet har utvecklats för att ge tillgång till den senaste information när du vill, var du vill. Alltid uppdaterad

3. Övervaka effekten av dina råd: Ett bra förhållande med dina kunder kräver att du tar ansvar för dina råd. Övervaka deras effekt och gläds åt framgångarna tillsammans med din kund.
Vad gör FarmVisit-redskapet unikt?
FarmVisit är det bästa tillgängliga redskapet för våra mjölkgårdsrådgivare. De får tillgång till nyckeltal (KPI:er eller Key Performance Indicators) över resultatet för kor med automatisk mjölkning. Utifrån KPI:erna kan de ge råd eller planera in ett besök.
Behöver lantbrukaren ha InHerd för att en rådgivare ska kunna jobba med FarmVisit?
Nej.
- T4C InHerd: det funktionella redskapet för lantbrukare
- FarmVisit: det funktionella redskapet för rådgivare
Rådgivarnas användning av FarmVisit är inte beroende av lantbrukarnas användning av InHerd.

Registrering

Jag har inget Advisor-konto, vad gör jag?
Om du inte har ett Advisorkonto måste du först registrera dig för att kunna logga in på FarmVisit appen.
- Tryck på FarmVisit knappen så startas FarmVisit appen.
- Peka på ”i”-knappen (uppe till höger)
Peka på knappen ”Register”: Ange informationen som efterfrågas och peka på knappen ”Next”.
- Välj bland alternativen som finns och ange informationen som efterfrågas. Klicka sedan på ”Done”. Registreringen är klar och Skärmbildssidan visas.
- Om du klickar på ”Farms”-fliken visas en demonstrationsgård i din gårdslista. Klicka på demonstrationsgården för att se mer information.
- Du kan nu ansluta dig till fler gårdar
Jag har inget Benchmark-konto, vad gör jag?
Benchmark går att nå via T4C Desktop (Home- Benchmark). Eller direkt via hemsidan: gå till http://www.benchmark-lely.com/ och välj ”Registrera”

Besöksnotering

Hur skapar jag en FarmVisit anteckning?
En besöksrapport kan läggas till: Klicka på ”Farms”-fliken
- Hitta den gård du vill lägga en besöksrapport till, och peka på den
- Peka på ”Pencil”-knappen (uppe till höger) på ”Farms”-sidan: ”Visits”-sidan visas.
- Peka på ”+”-knappen (uppe till höger):  ”Add Visit”-sidan visas.
- Peka på den tomma sidan: Ett tangentbord dyker upp och du kan skriva ner anteckningarna från ditt besök.
- Om datumet behöver ändras:
- Peka på datumet - kalendern dyker upp: Dra i kalenderns delar tills rätt datum visas. Peka på ”Select” för att välja datum och tryck på ”Save” för att spara rapporten.
Var kan jag hitta en översikt över mina anteckning?
Detta är inte möjligt tillsvidare.